“Ik houd van mijn werk omdat het zo divers is”

Yadeh over zijn werk als herstelcoördinator bij Fonteynenburg.

 

 

“Ik had een cliënt met een drankprobleem die psychisch kwetsbaar was. Ik heb hem begeleid en nu heeft hij veel meer structuur in zijn leven en het gaat een stuk beter met hem.”Ik heb regelmatig contact. Hij wil heel graag, is een hele lieve man, familieman, dankbaar, een harde werker. Verbeteringen die ik zie zijn bijvoorbeeld herstel van het netwerk, met familieleden, herstel van relaties. Mijn cliënt zat thuis en verloor het contact met zijn geliefden. Het hernieuwde contact helpt bij persoonlijk herstel. We hebben hem geholpen een baan te vinden en hij voelt zich nu een stuk beter. Hij doet weer dingen die hij leuk vindt. Het is mooi om te zien hoe we samen zijn familienetwerk weer hersteld hebben.

Cliënten weten dat ik goed bereikbaar ben. Ze hebben behoefte aan contact en kunnen op me rekenen. Ik merk het snel als het niet goed gaat met een cliënt. Ik krijg dan een knoop in mijn maag en kan het weer los laten als het beter met hen gaat. Ik heb dan een gevoel van voldoening en dat vind ik prettig. Ik werk met kwetsbare mensen, zij hebben hulp nodig en ik leer ze om dingen weer zelf op te pakken. Het is belangrijk dat ze altijd iemand hebben op terug te vallen en ik ben me zeer bewust van die rol.

Fonteynenburg is een hele leuke organisatie om te werken. Je krijgt er kansen, je mag meedenken er is ruimte voor ideeën. Mijn team is leuk, de collega’s hebben echt iets voor elkaar over. Wil jij werken in een leuke organisatie in een leuk team, werk je graag met cliënten, haal je daar je kracht uit en wil je doorgroeien. Kom dan werken bij Fonteynenburg!”

 

Yadeh over zijn werk