CJOE@ ONZE PARTICIPATIE CENTRA

Fonteynenburg biedt op verschillende locaties dagbesteding aan. Hiervoor hebben wij speciale CJOE@ locaties. Een plek voor ontmoeting, training, cursus, en leuke evenementen. Hier kan je als cliënt maar ook als buurtbewoner terecht voor een kop koffie, een gesprek, of groepstraining. Er zijn  CJOE’s op meerdere locaties.


CJOE@Zoetermeer

Na de verhuizing uit de Vaartdreef vind je onze CJOE nu aan de Roggeakker 194 in Zoetermeer. Voor cliënten en buurtgenoten uit Zoetermeer. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van ontmoeting, spel, cursus tot training. Kom een keer langs voor een kop koffie of lunch!
Bekijk hier de uitleg van het rooster van CJOE@Zoetermeer of neem contact op voor alle mogelijkheden via cjoezoetermeer@fonteynenburg.nl of via 06-30714781

 

CJOE@Curtisslaan

In Ypenburg in Den Haag, zit aan de Curtisslaan 41 CJOE@Curtisslaan. Een centrale plek midden in het centrum van de wijk Ypenburg naast onze Beschermd thuis locatie Curtisslaan en Beschermd wonen locatie Ypendael. Wil je een kijkje nemen op deze bijzondere locatie, of meer weten? Bekijk hier het magazine van CJOE@Curtisslaan voor een mooi voorbeeld wat er gebeurt op deze CJOE of neem contact op voor alle mogelijkheden met Participatiecoördinator Cheyenne Blom via C.blom@fonteynenburg.nl of via 06-30 34 81 93

 

CJOE@Rijswijk

In Rijswijk, aan de Huis te Landelaan 492, vind je CJOE@Rijswijk, bestemd voor cliënten en deelnemers voor activiteiten van Fonteynenburg. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van cursus tot training, voor ontmoeting en verbinding. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, of deel te nemen aan activiteiten op deze bijzondere locatie, neem contact op voor meer informatie via cjoerijswijk@fonteynenburg.nl of via 088-5050100.

CJOE@Beukenbos

In Rijswijk ligt achter onze Beschermd wonen locatie De Beukenhof aan de Vliet een prachtig bos mét tuin. Het Beukenbos en de tuin zijn samen CJOE@Beukenbos, een participatie- en educatiecentrum en buitenlocatie van CJOE. Hier is een uitgebreid aanbod van arbeidsmatige dagbesteding te vinden. Zowel binnen als buiten. We bieden bijvoorbeeld tuinieren, houtbewerking en andere buitenactiviteiten. Wil je CJOE@Beukenbos een keer bezoeken? Neem contact op met team Beukenbos, via cjoebeukenbos@fonteynenburg.nl of 06 – 86818952. of via Richard Wardenaar r.wardenaar@fonteynenburg.nl 06- 12359610.

Meer over CJOE@Beukenbos lees je hier.