CJOE@ ONZE PARTICIPATIE & EDUCATIE CENTRA

Fonteynenburg biedt op verschillende locaties dagbesteding en educatie aan. Hiervoor hebben wij speciale CJOE@ locaties. Een plek voor ontmoeting, training, cursus, en leuke evenementen. Hier kan je als cliënt maar ook als buurtbewoner terecht voor een kop koffie, een gesprek, of groepstraining. Er zijn  CJOE’s op meerdere locaties.


CJOE@Zoetermeer

In Zoetermeer vind je in ‘t Seghe Waert aan de Vaartdreef 115 CJOE@Zoetermeer. Voor cliënten en buurtgenoten uit Zoetermeer. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van cursus tot training. Kom een keer langs voor een kop koffie of lunch mee! Bekijk het activiteitenoverzicht van CJOE@Zoetermeer of neem contact op voor alle mogelijkheden via cjoezoetermeer@fonteynenburg.nl of via 088 50 50 100

 

CJOE@Curtisslaan

In Ypenburg in Den Haag, zit aan de Curtisslaan 41 CJOE@Curtisslaan. Een centrale plek midden in het centrum van de wijk Ypenburg naast onze Beschermd thuis locatie Curtisslaan en Beschermd wonen locatie Ypendael. Wil je een kijkje nemen op deze bijzondere locatie, of meer weten? Bekijk hier het magazine van CJOE@Curtisslaan voor een mooi voorbeeld wat er gebeurt op deze CJOE of neem contact op voor alle mogelijkheden met Participatiecoördinator Cheyenne Blom via C.blom@fonteynenburg.nl of via 06-30 34 81 93

 

CJOE@IJsduikerstraat

In Den Haag, in de wijk Leidschenveen, vind je op de IJsduikerstraat 1 CJOE@IJsduikerstraat, bestemd voor cliënten van Fonteynenburg. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van cursus tot training, voor ontmoeting en verbinding. Neem contact op voor alle mogelijkheden met Wendy Achterhof via w.achterhof@fonteynenburg.nl of via 06-86853845.

CJOE@Beukenbos

In Rijswijk ligt achter onze Beschermd wonen locatie De Beukenhof aan de Vliet een prachtig bos mét tuin. Deze tuin, genaamd het Beukenbos, is een participatie- en educatiecentrum, een buitenlocatie van CJOE. Hier kan iedereen aan de slag met tuinieren, houtbewerking en andere buitenactiviteiten. Wil je CJOE@Beukenbos een keer bezoeken? Neem contact op met team Beukenbos, via cjoebeukenbos@fonteynenburg.nl of 06 – 86818952.