PARTICIPATIE & EDUCATIE

CJOE, dé plek voor ontmoeting, training, cursus, productiewerk, houtbewerking, werken in de tuin en leuke events. Hier kan je als cliënt maar ook als buurtbewoner of naasten terecht voor een kop koffie, een gesprek, of groepstraining. Fonteynenburg heeft CJOE's in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer.


CJOE@Zoetermeer

CJOE@Zoetermeer is gevestigd aan de Roggeakker 194 in Zoetermeer. Cliënten en buurtgenoten uit Zoetermeer zijn hier welkom. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van ontmoeting, spel, cursus tot training en werkt met 3 vormen:

 • Werken aan jezelf
  - Creatief: Tijdens de creatieve herstelvorm gaan we met een herstelthema creatief aan de slag. Zo hebben we bijvoorbeeld een drieluik met de onderwerpen: verleden, heden, toekomst. Ook kan je met houten poppetjes je netwerkopstelling visualiseren.
  - Spel: Met hulp van bijvoorbeeld het kwaliteitenspel, mentale gezondheidsspel of alles op tafelspel wordt verbinding, erkenning, ontmoeting en stigma’s in een veilige omgeving besproken.
  - Training en/of themabijeenkomst: Tijdens de trainingen of themabijeenkomsten worden onderdelen van onze WRAP- of ERH cursus aangeboden en gelijkwaardigheid, peersupport en eigen regie aangemoedigd.
 • Meedoen
  In de middag biedt CJOE een ontspannende activiteit aan. Deze activiteit wordt georganiseerd door deelnemers voor andere deelnemers. De bedoeling is om ieders kracht te (her)ontdekken. De activiteit komt vanuit de behoefte van een deelnemer of de gehele groep. Met hulp van de participatiemedewerker wordt hij opgezet. De activiteit zelf wordt door de deelnemer(s) met de groep uitgevoerd. De participatiemedewerker vertaald persoonlijke hersteldoelen aan de activiteit en observeert de deelnemer(s) om ontwikkelingen te bespreken.
 • Ontmoeting
  Op het programma van CJOE zijn de lunch en de inloop terugkerende activiteiten. Deze activiteiten worden ingezet voor een laagdrempelig ontmoeting. ‘Hoe voel jij je vandaag?’ is het thema waarmee de groep met en voor elkaar aan de slag gaat. Elkaar ontmoeten en jezelf een plek of rol binnen de groep geven zijn hier van belang.

Wil je een kijkje nemen op de CJOE of meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
Participatiecoördinator Lieneke Spaan
cjoezoetermeer@fonteynenburg.nl of  06-30714781

CJOE@Curtisslaan

CJOE@Curtisslaan is gevestigd aan de Curtisslaan 41 in de wijk Ypenburg, Den Haag. Cliënten en buurtgenoten uit Den Haag zijn hier welkom. De CJOE ligt op een centrale plek midden in het centrum van de wijk Ypenburg. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van ontmoeting, spel, koken/bakken, cursus tot training.
Naast de CJOE tref je twee Fonteynenburg locaties aan:

 • Beschermd thuis - locatie Curtisslaan
 • Beschermd wonen - locatie Ypendael

Wil je een kijkje nemen op de CJOE of meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
Participatiecoördinator Cheyenne Blom
cjoecurtisslaan@fonteynenburg.nl of via 06-30 34 81 93

CJOE@Rijswijk

CJOE@Rijswijk is gevestigd aan de Huis te Landelaan 492 in het centrum van Rijswijk. Cliënten en buurtgenoten uit Rijswijk zijn hier welkom.  Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van ontmoeting, spel, koken/bakken, cursus tot training.
Boven de CJOE tref je een Fonteynenburg locatie aan:

 • Beschermd wonen - locatie Huis te Landelaan

Wil je een kijkje nemen op de CJOE of meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
Participatiecoördinator Gözde Vayni
cjoerijswijk@fonteynenburg.nl of 088-5050100.

CJOE@Beukenbos

CJOE@Beukenbos is gevestigd aan de Jan Thijssenweg 6 aan de Vliet in Rijswijk. CJOE@Beukenbos is een buitenlocatie en heeft een prachtig bos mét tuin. Cliënten en buurtgenoten uit Rijswijk en omgeving zijn hier welkom. Deze CJOE biedt een uitgebreid aanbod van arbeidsmatige dagbesteding aan zoals tuinieren, houtbewerking, productiewerk en andere buitenactiviteiten.

Bij de CJOE tref je een Fonteynenburg locatie aan:

 • Beschermd wonen - locatie De Beukenhof

Wil je een kijkje nemen op de CJOE of meer weten? Neem contact met ons op.

Contact
Participatiecoördinator Richard Wardenaar
r.wardenaar@fonteynenburg.nl of 06 12359610
cjoebeukenbos@fonteynenburg.nl of 06 86818952