CJOE@ ONZE PARTICIPATIE & EDUCATIE CENTRA

Fonteynenburg biedt op verschillende locaties dagbesteding en educatie aan. Hiervoor hebben wij speciale CJOE@ locaties. Een plek voor ontmoeting, training, cursus, en leuke evenementen. Hier kan je als cliënt maar ook als buurtbewoner terecht voor een kop koffie, een gesprek, of groepstraining. We hebben verschillende CJOE’s.


CJOE@Zoetermeer

In Zoetermeer zit er in ‘t Seghe Waert aan de Vaartdreef 115 CJOE@Zoetermeer. Voor cliënten en buurtgenoten uit Zoetermeer. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van cursus tot training. Kom een keer langs voor een kop koffie of lunch mee! Bekijk hier het activiteitenoverzicht van Zoetermeer of neem contact op voor alle mogelijkheden met onze participatiecoördinator Annette Costerman Boodt via participatiezoetermeer@fonteynenburg.nl of via 085 - 485 69 00.

CJOE@Curtisslaan

In Ypenburg in Den Haag, zit aan de Curtisslaan 41 CJOE@Curtisslaan. Een centrale plek midden in het centrum van de wijk Ypendael naast onze Beschermd thuis locatie Curtisslaan en Beschermd Wonen locatie Ypendael. Bekijk hier het activiteitenoverzicht van CJOE@Curtisslaan of neem contact op voor alle mogelijkheden met participatiecoördinator Eline Kulsdom via e.kulsdom@fonteynenburg.nl of via 06 - 86 85 35 15

 

CJOE@IJsduikerstraat

In Den Haag, in de wijk Leidschenveen, zit er op de IJsduikerstraat 1 CJOE@IJsduikerstraat. Voor cliënten en buurtgenoten uit de wijk. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van cursus tot training, voor ontmoeting en verbinding. Kom een keer langs voor een kop koffie of lunch mee! Bekijk hier het activiteitenoverzicht of neem contact op voor alle mogelijkheden met participatiecoördinator Eline Kulsdom via e.kulsdom@fonteynenburg.nl of via 06-86 853515.

CJOE@Beukenbos

In Rijswijk ligt achter onze Beschermd Wonen locatie de Beukenhof een prachtig bos mét tuin. Deze tuin, genaamd het Beukenbos, is een participatie- en educatiecentrum, een buitenlocatie van CJOE. Hier kan iedereen aan de slag met tuinieren, houtbewerking en andere buitenactiviteiten. Wil je CJOE@Beukenbos een keer bezoeken? Neem contact op met participatiecoördinator Aimee Zonneveld, via a.bosma@fonteynenburg.nl of 06 – 868 7 65 53.