Welke begeleiding past bij jou?

Gewoon wonen, werken en leven in je eigen huis, met ondersteuning. Volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die zelfstandig wonen, hebben soms ondersteuning nodig; voor korte of langere periode. Fonteynenburg biedt begeleiding, thuis bij jou, bij ons in een beschermde woonlocatie, of zelfstandig in onze beschermd thuis appartementen. Kies hieronder één van de mogelijkheden en meld je aan voor de juiste begeleiding die jij nodig hebt!

Onze verschillende begeleidingsmogelijkheden op een rij:

  • Begeleiding thuis: Onze begeleiders komen bij jou langs om op maat samen te werken aan een eigen netwerk, hygiëne, administratie, sociale contacten, huishouden, financiën. Klik hier om meer te lezen en je aan te melden.

  • Beschermd thuis: Wennen aan zelfstandig wonen en werken; op de Curtisslaan in Den Haag bieden we 21 appartementen voor mensen die klaar zijn voor een vervolgstap in hun herstel. Samen werken aan een netwerk om later zelfstandig mee verder te gaan. Klik hier om meer te lezen en je aan te melden.

  • Beschermd wonen: Wonen en samen werken aan herstel. Fonteynenburg heeft tien woonlocaties waar je met begeleiding samen werkt aan herstel. Hoe bouw je een eigen sociaal netwerk, hoe leef je samen in een groep en werk je aan hersteldoelen die je samen opstelt met een begeleider?
    Klik hier om meer te lezen en je aan te melden.


  • Participatie & Educatie bij CJOE@Fonteynenburg: Fonteynenburg biedt activiteiten die gericht zijn op je netwerk, ontmoeting, werk maar ook ontspanning. Speciale trainingen, activiteiten gericht op herstel, samen werk je verder aan herstel. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom!
    Klik hier om meer te lezen


 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een filmpje over hoe jij kan werken aan herstel bij Fonteynenburg!


ELKE DAG IS EEN KANS

Samen aan de slag!

Kijken wat we samen bereiken

Zo zijn we op ons best!


Iedereen is
bijzonder

Fonteynenburg is anders, omdat de cliënten, ervaringsdeskundigen en medewerkers dat ook zijn.


BUITENGEWONE MENSEN OP
BIJZONDERE LOCATIES