"Ga jij ook bij ons aan de slag?"


Werken bij

Buitengewone mensen
op bijzondere locaties!

Een gewoon leven leiden. Dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid. Door jouw positieve en unieke inzet begeleid jij jouw cliënten om zo zelfstandig mogelijk te wonen, leven en  werken.

Fonteynenburg biedt begeleiding in de regio Haaglanden. In deze regio bieden wij onze cliënten Begeleiding thuis, Beschermd thuis of Beschermd Wonen. Ons Service Bureau staat in Rijswijk.


Buitengewone mensen op
bijzondere locaties!

Welkom, collega!


"Word jij mijn
nieuwe collega?"

Lijkt het je leuk om samen met ons, cliënten en medewerkers mogelijkheden waar te maken? Stuur dan je CV en motivatiebrief in, stuur een e-mail of begin gewoon een chat met een toekomstige collega! We zijn altijd op zoek naar mensen die bij ons aan de slag willen. Staat op onze site jouw vacature er nu even niet bij, stuur dan een open sollicitatie. We houden jouw CV dan in de gaten voor een mogelijk toekomstige functie!


"Bij fonteynenburg denken
we in mogelijkheden"

Beschermd wonen

Dit zijn woongroepen waar cliënten in groepsverband wonen en onder begeleiding werken aan eigen vaardigheden. Fonteynenburg biedt op tien locaties Beschermd wonen.

Beschermd thuis

Sinds 2017 bieden we Beschermd thuis aan op de Curtisslaan in Den Haag. 26 zelfstandige appartementen voor mensen die zelfstandig willen en kunnen wonen mét begeleiding.

Begeleid thuis

Cliënten die zelfstandig wonen maar nog begeleiding nodig hebben bij hun herstel. De begeleidingsvormen variëren van hulp in wonen, dagbesteding, financiën werk zoeken of andere begeleiding.

CJOE@Participatie en educatie

Herstellen doe je ook door aan de slag te gaan met trainingen, ontmoetingen, cursussen en soms gewoon leuke dingen ondernemen. Op CJOE gaan we samen aan de slag. Daar geloven wij in: samen mogelijkheden waarmaken!

mis geen buitengewone vacature met onze jobalert!