mogelijkheden waarmaken

Wij begeleiden en helpen organiseren op de gebieden waar jij dat nodig vindt. Met jouw krachten en mogelijkheden bouwen we samen aan jouw herstel. Gestructureerd en stap voor stap. Samen kleuren we de wereld mooier!


Onze missie

Een gewoon leven leiden. Dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om zelfstandig te wonen, leven en werken. Cliënten werken samen met begeleiders en ervaringsdeskundigen aan herstel op een manier die bij de cliënt past.

Dit betekent samen energiek en vol vertrouwen aan de slag. We bieden begeleiding in de thuissituatie en in beschermde woonvormen. We bieden bijzondere expertise aan cliënten met een psychische kwetsbaarheid in combinatie met een verstandelijke beperking, doof- en slechthorendheid, verslaving en forensische problematiek. Dit doen we alweer sinds 1970! Mensen die daardoor psychosociale problemen hebben bij wonen, werken en leven.

Samen werken we aan kracht en herstel zodat een gewoon leven leiden weer mogelijk wordt. Wij werken in de regio Haaglanden. Wij begeleiden je op verschillende manieren. Wij kunnen bij jou thuis komen, maar je kunt ook bij ons wonen. Samen zorgen we voor goede begeleiding bij je dagelijkse activiteiten en werken we aan jouw eigen mogelijkheden. Zodat je gewoon kunt wonen, werken en leven. Samen maken we mogelijkheden waar!

 


Buitengewone mensen op
bijzondere locaties!