De Fonteynenburger

De nieuwe krant over Fonteynenburgers voor de winter 2023 is uit! Fonteynenburgers vertellen hun verhaal en Fonteynenburg laat zien hoe we samen werken aan een netwerk rond de cliënt.

In deze editie lees je over onze inwerkcoaches Jos en Lisette die zorgen voor een juiste start van nieuwe collega's.  kristie en Silke die vertellen over hun ervaringen in het begeleiden van cliënten in hun eigen huis. Hanna, medewerker personeels- en salariszaken over drijfveren en dromen. Onze CJOE locatie Curtisslaan maakt een eigen magazine waarin cliënten en collega's samen werken aan mooie verhalen en de daadwerkelijke productie. Kortom, een vol nummer! Klik hier om de krant digitaal te lezen.

Bekijk hieronder de krant digitaal, of bestel een gedrukt exemplaar, dan sturen we je kosteloos een exemplaar toe of zetten je als gratis abonnee in onze verzendlijst. Aanvragen kan via info@fonteynenburg.nl; Vermeld in een e-mail het woord Fonteynenburger, je naam en adres en of je één exemplaar van de krant wilt ontvangen of dat je opgenomen wil worden in onze verzendlijst om elke nieuwe krant thuis te ontvangen.