De Fonteynenburger

De nieuwe krant over Fonteynenburgers voor de zomer 2022 is uit! Cliënten, deelnemers en medewerkers vertellen hun verhaal en Fonteynenburg laat zien hoe we samen werken aan herstel!

In deze editie lees je over Barry, die sinds enige tijd als manager herstel & innovatie werkt aan netwerken voor de cliënt. Hoe betrek je als organisatie ook netwerk van een cliënt bij het werken aan herstel. Ervaringsdeskundige Nick, vertelt over zijn verslavingen en zijn herstel maar vooral ook over zijn weg terug naar de maatschappij als ervaringsdeskundige.
Berry, deelnemer van CJOE@fonteynenburg vertelt over stigma’s en dromen, wat is zijn drijfveer om aan de slag te gaan. Rachid is in opleiding voor huismeester. Na een aantal moeilijke jaren werkt hij nu aan zijn goede toekomst. Mooie verhalen van bijzondere mensen!

Bekijk hieronder de krant digitaal, of bestel een gedrukt exemplaar, dan sturen we je een exemplaar toe of zetten je als gratis abonnee in onze verzendlijst. Aanvragen kan via info@fonteynenburg.nl; Vermeld in een e-mail het woord Fonteynenburger, je naam en adres en of je één exemplaar van de krant wilt ontvangen of dat je opgenomen wil worden in onze verzendlijst om elke nieuwe krant thuis te ontvangen.