BEGELEIDING BIJ JOU THUIS,
OP JE EIGEN PLEK!

Gewoon wonen, werken en leven in je eigen huis, met ondersteuning. Volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die zelfstandig wonen, hebben soms ondersteuning nodig; voor korte of langere periode. Buitengewoon met Fonteynenburg, ook met uitdagingen. Fonteynenburg biedt Begeleiding Thuis. Deze begeleiding is gericht op het dagelijks wonen, werken en leven. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier hoe jij kan werken aan herstel bij Fonteynenburg!

Aanmeldformulier


ELKE DAG IS EEN KANS

In twee eenvoudige stappen begeleiding aanvragen

Stap 1

Indicatieaanvraag doen

Allereerst is er een indicatie nodig. Dit kan bij de gemeente aangevraagd worden via de WMO. Zie hiernaast een link naar de gemeentes waar wij begeleiding thuis bieden.

Ook kan er Begeleiding thuis geboden worden met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg, het gaat dan om de WLZ GGZ 1, 2 en 3. De aanmelding kan gedaan worden door het aanmeldformulier van Fonteynenburg in te vullen en een kopie van de WLZ of WMO indicatie mee te sturen. De AGB code om cliënten aan te melden voor Fonteynenburg is 72727235

Is er reclasseringstoezicht, dan verloopt de aanmelding via het Informatiesysteem Forensische Zorg (IFZO).

Zonder indicatie kunnen wij de aanmelding niet in behandeling nemen!

Stap 2

Indicatieaanvraag doen

Zodra jouw indicatie binnen is én het volledig ingevulde aanmeldformulier gaat onze Zorgtoeleiding voor je aan de slag. Om de aanmelding vlot te laten verlopen is het van belang dat je dit formulier volledig invult.

Neem bij vragen gerust contact op met onze Zorgtoeleiding:

085 - 485 69 01
zorgtoeleiding@fonteynenburg.nl
Download aanmeldformulier

Verstuur het formulier samen met de bijgevoegde bijlagen naar: zorgtoeleiding@fonteynenburg.nl

Liever per post versturen? (Houdt rekening met een langere verwerkingstijd)
Stichting RIBW Fonteynenburg
t.a.v. Zorgtoeleiding
Papyruspad 1
2283 HG Rijswijk

In Zoetermeer biedt Fonteynenburg begeleiding thuis via inZet. inZet is een samenwerkingsverband tussen negen aanbieders van zorg, welzijn en advies bij opvoeding in Zoetermeer. Het is belangrijk om de aanmelding via Inzet te laten verlopen.

Als er een indicatie is, dan neemt de Zorgtoeleiding jouw aanmelding graag in behandeling. Heb je vragen over jouw mogelijkheden voor Begeleiding thuis of wil je een keer met ons in gesprek? Bel ons via 088 5050101 of stuur een mail naar zorgtoeleiding@fonteynenburg.nl

 

Bekijk via de button onze folder:


Iedereen is
bijzonder

Fonteynenburg is anders, omdat de cliënten, ervaringsdeskundigen en medewerkers dat ook zijn.


BUITENGEWONE MENSEN OP
BIJZONDERE LOCATIES