“Met veel plezier woonde ik bij de  locatie De Voorburcht, maar nu ga ik verder!"

In september 2018 ben ik (tijdelijk) op de van Benthuijsenlaan bij de locatie De Voorburcht komen wonen.

Ik moest eerst een tijdje wennen maar al vrij snel ben ik naast mijn dagactiviteiten bij atelier ‘Anders bekeken’ in Den Haag deel gaan nemen aan de activiteiten van de Voorburcht; in Het Schuurtje en bij de inloop op zaterdagavond kon ik aan de slag. Ik zit nu ook in de redactie van ons gezamenlijke bewonersblad, het Kwebbeltje. Zo leerde ik de mensen een beetje beter kennen en kan ik mezelf zijn, iets wat eerst nog moeilijk was.

Ik wil heel graag in de stad wonen daarom heb ik me ingeschreven voor een woonplek in Den Haag. Zo stond ik op de wachtlijst bij Stichting Anton Constandse voor een woonplek. Nu is daar uiteindelijk voor mij een plekje vrijgekomen en daar ga ik op 5 april naartoe verhuizen! Dat is voor mij een stapje verder naar zelfstandig wonen!

Al vind ik het leuk om te gaan verhuizen ga ik de Voorburcht wel missen, omdat ik daar nu nog met veel plezier woon. Maar ik kom nog wel een keer een bakkie koffie drinken op de Reuvensloo, de nieuwe activiteitenlocatie van De Voorburcht!

Sylvia


Ik ga vooruit!