Onze collega's aan het woord!

Fonteynenburg werkt met verschillende teams in de regio Haaglanden aan herstel. Via diverse opleidingen en ervaringen kunnen de collega's jou het beste helpen. Tijdens hun werk met cliënten ervaren zij de bijzondere ontwikkelingen tijdens iemands herstel. Ze vertellen er graag meer over.


Ervaringsdeskundigheid bij Fonteynenburg

Bij Fonteynenburg werken, naast de woonbegeleiders en herstelcoördinatoren, meerdere ervaringsdeskundigen. Naast hun diploma ‘ervaringsdeskundige’ hebben zij persoonlijke ervaring op het gebied van onder andere verslaving, depressie en persoonlijkheidsstoornissen. De scheidslijn tussen medewerker en cliënt vervaagt steeds meer. Bij Fonteynenburg zijn zij gelijkwaardig. De komst van onze ervaringsdeskundigen speelt daarin een positieve rol. Er zijn ervaringsdeskundigen beschikbaar voor elk team en elke Fonteynenburg-locatie. Er zijn ook collega's die naast hun reguliere functie gediplomeerd ervaringsdeskundige zijn. Klik hier voor meer informatie over ervaringsdeskundigen.

“Je hebt al snel een click met je cliënt. Samen ga je om met succes en tegenslagen tijdens het hersteltraject. Deze band maakt het werk bijzonder!”

Alexander, woonbegeleider in Zoetermeer

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Fonteynenburg?

Neem dan contact met ons op
via 085-4856900, info@onteynenburg.nl
of via onze webchat hier rechtsonder