Welkom bij inloop De Smeltkroes in Rijswijk!
Welkom bij inloop De Smeltkroes in Rijswijk!

DE SMELTKROES
IN RIJSWIJK,
EEN BIJZONDERE PLEK!

Deze ontmoetingsplek voor inwoners van Rijswijk ligt op een mooie locatie aan de rand van de Muziekbuurt. Fonteynenburg organiseert samen met het Leger des Heils op deze plek een laagdrempelige inloop met verschillende activiteiten.Iedereen (wijkbewoners en andere inwoners van Rijswijk) kan hier binnenlopen voor een kop koffie en een praatje, ontmoeting met andere mensen. Daarnaast is er ook een aanbod van educatie en sociale- en praktische hulp.


"EEN MOOIE PLEK VOOR ONTMOETING"

De Smeltkroes in het kort

De Smeltkroes is een ontmoetingsplek voor inwoners van Rijswijk op een mooie locatie aan de rand van de Muziekbuurt. Fonteynenburg organiseert samen met het Leger des Heils op deze plek een laagdrempelige inloop met verschillende activiteiten. Iedereen (wijkbewoners en andere inwoners van Rijswijk) kan hier binnenlopen voor een kop koffie en een praatje, ontmoeting met andere mensen. Daarnaast is er ook een aanbod van educatie en sociale- en praktische hulp.

Iedereen is welkom in de Smeltkroes!

Door ontmoeting met andere mensen in De Smeltkroes ontstaat er vriendschap, hoop en perspectief. Naast ontmoeting is er ook ruimte voor sociale activiteiten, trainingen en coaching. Dit wordt gefaciliteerd door ervaringsdeskundigen en begeleiders, maar het uitgangspunt is dat zij net zoveel onderdeel zijn van De Smeltkroes als andere deelnemers. Deelnemers geven elkaar de ruimte om talenten te ontwikkelen en te benutten binnen de Smeltkroes, bijvoorbeeld door workshops of activiteiten te organiseren, gastheer/gastvrouw te zijn en meer. Ook mensen die ondersteuning nodig hebben en niet zo makkelijk de weg naar professionele hulp weten te zetten, kunnen in de Smeltkroes op weg geholpen worden.

 

 

 

Er is ook ruimte voor sociale activiteiten, trainingen en coaching. Dit wordt verzorgd door ervaringsdeskundigen en begeleiders, maar het uitgangspunt is dat zij net zoveel onderdeel zijn van De Smeltkroes als andere deelnemers. Bekijk hier het magazine met activiteitenoverzicht van de inloop of neem contact op voor alle mogelijkheden met Wendy de Graaf -Achterhof per mail of telefonisch via 06 - 86 85 38 45

De openingstijden van de Smeltkroes:
Maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 uur tot 16:00 uur laagdrempelige inloop
Er is begeleiding aanwezig vanaf 9:00 uur

Bezoekadres:
Pieter Postmapad 4, 2287 DB Rijswijk
Klik hier voor een routebeschrijving

 


Iedereen is
bijzonder

Fonteynenburg is anders, omdat de cliënten, ervaringsdeskundigen en medewerkers dat ook zijn.


HIER VIND JE ONS!BUITENGEWONE MENSEN OP
BIJZONDERE LOCATIES