De Smeltkroes, Rijswijk
De Smeltkroes, Rijswijk

DE SMELTKROES
IN RIJSWIJK,
EEN BIJZONDERE PLEK!

Deze ontmoetingsplek voor inwoners van Rijswijk ligt op een mooie locatie aan de rand van de Muziekbuurt. Fonteynenburg organiseert samen met het Leger des Heils op deze plek een laagdrempelige inloop met verschillende activiteiten.Iedereen (wijkbewoners en andere inwoners van Rijswijk) kan hier binnenlopen voor een kop koffie en een praatje, ontmoeting met andere mensen. Daarnaast is er ook een aanbod van educatie en sociale- en praktische hulp.


"EEN MOOIE PLEK VOOR ONTMOETING"

De Smeltkroes in het kort

De Smeltkroes is een ontmoetingsplek voor inwoners van Rijswijk op een mooie locatie aan de rand van de Muziekbuurt. Fonteynenburg organiseert samen met het Leger des Heils op deze plek een laagdrempelige inloop met verschillende activiteiten. Iedereen (wijkbewoners en andere inwoners van Rijswijk) kan hier binnenlopen voor een kop koffie en een praatje, ontmoeting met andere mensen. Daarnaast is er ook een aanbod van educatie en sociale- en praktische hulp.

Iedereen is welkom in de Smeltkroes!

Door ontmoeting met andere mensen in De Smeltkroes ontstaat er vriendschap, hoop en perspectief. Naast ontmoeting is er ook ruimte voor sociale activiteiten, trainingen en coaching. Dit wordt gefaciliteerd door ervaringsdeskundigen en begeleiders, maar het uitgangspunt is dat zij net zoveel onderdeel zijn van De Smeltkroes als andere deelnemers. Deelnemers geven elkaar de ruimte om talenten te ontwikkelen en te benutten binnen de Smeltkroes, bijvoorbeeld door workshops of activiteiten te organiseren, gastheer/gastvrouw te zijn en meer. Ook mensen die ondersteuning nodig hebben en niet zo makkelijk de weg naar professionele hulp weten te zetten, kunnen in de Smeltkroes op weg geholpen worden.

 

 

 

De Smeltkroes is geopend:

Zondag: van 12:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag: van 13:00 tot 20:00 uur
Vrijdag: van 10:00 tot 17:00 uur

Neem contact op
Bel ons via 088-5050100 of stuur een mail naar
communicatie@fonteynenburg.nl


Iedereen is
bijzonder

Fonteynenburg is anders, omdat de cliënten, ervaringsdeskundigen en medewerkers dat ook zijn.


HIER VIND JE ONS!BUITENGEWONE MENSEN OP
BIJZONDERE LOCATIES