Wat is je hulpvraag?

Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om zelfstandig te wonen, leven en werken. Cliënten werken samen met begeleiders en ervaringsdeskundigen aan herstel op een manier die bij hem of haar past. Dit betekent: samen energiek en vol vertrouwen aan de slag.

We bieden drie begeleidingsvormen en bieden dagbesteding aan. Voor elke begeleidingsvorm heb je een bepaalde indicatie nodig. Hieronder staan de drie begeleidingsvormen. Kies jouw begeleidingsvorm om te zien wat we aan begeleiding bieden.


Voor wie

We bieden begeleiding in de thuissituatie en in beschermde woonvormen. Bijzondere expertise hebben we voor cliënten met een psychische kwetsbaarheid, soms in combinatie met een verstandelijke beperking, doof- of slechthorendheid, verslaving of mensen met een justitie verleden. 

Samen werken we aan kracht en herstel.

Wij werken in de regio Haaglanden. Wij begeleiden je op verschillende manieren. Wij kunnen bij jou thuis komen, maar je kunt ook bij ons wonen.  Samen zorgen we voor goede begeleiding bij je dagelijkse activiteiten en werken we aan jouw eigen mogelijkheden. Zodat je gewoon kunt wonen, werken en leven. Samen maken we mogelijkheden waar!

Vind jij het lastig om:

  • het huishouden te doen?
  • je administratie bij te houden?
  • een dagbesteding te vinden die bij jou past?
  • sociale contacten op te bouwen en te onderhouden?
  • dagritme of structuur in je leven te houden?
  • een beroep te doen op mensen uit jouw omgeving?
  • het gesprek aan te gaan als dingen anders gaan dan je wilt?

Fonteynenburg helpt en biedt begeleiding op al deze gebieden. Onze medewerkers begeleiden je om zelfstandiger te worden en te blijven. Voorwaarde voor begeleiding is dat je als cliënt een indicatie hebt van de Wmo of een justitiële maatregel. Klik hier voor meer informatie over aanmelden en onze verschillende woonvormen.

 Welkom bij
Fonteynenburg