Verhuizing naar de Huis te Landelaan

In juni verhuizen 28 Fonteynenburg-cliënten van Zoetermeer naar de Huis te Landelaan 492 in Rijswijk. Vanwege de renovatie van hun huidige locatie gaan zij hier tijdelijk wonen, voor een periode van circa drie jaar.

Renovatie van locatie ’t Seghe Waert in Zoetermeer
Momenteel wonen er 35 Fonteynenburg cliënten in ’t Seghe Waert in Zoetermeer. Omdat de locatie de komende jaren geheel gerenoveerd wordt is Fonteynenburg op zoek gegaan naar tijdelijke vervangende woonruimte. De huidige locatie in Zoetermeer is tot uiterlijk 1 juli van dit jaar beschikbaar. Verhuizing van de hele groep naar één locatie in Zoetermeer was helaas niet mogelijk. Daarvoor is geen huisvesting beschikbaar. De groep wordt daarom opgesplitst. Een deel blijft in Zoetermeer en een deel gaat naar Rijswijk.
Zodra de locatie in Zoetermeer gerenoveerd is kunnen alle bewoners weer terecht op deze locatie. Wij verwachten dat dat medio 2025 zal zijn.

CJOE@Rijswijk
Op de Huis te Landelaan wordt ook dagbesteding en andere leuke activiteiten aangeboden. Zowel voor de bewoners van de locatie als voor andere inwoners van de wijk. Meer weten? Kom dan eens langs op de Huis te Landelaan 492. De koffie staat klaar!