Corona

In lijn met de richtlijnen van het RIVM en de overheid heeft Fonteynenburg de volgende maatregelen genomen om besmetting met het Corona-virus te voorkomen:

  • Onze educatie- en participatiecentra CJOE zijn tot en met 6 april dicht. Het gaat om onze locaties in Ypenburg, Zoetermeer, Leidschenveen en Rijswijk. Ook inloopvoorziening De Smeltkroes in Rijswijk is tot en met 6 april gesloten.
  • Bezoek op onze locaties voor Beschermd wonen kan niet plaats vinden. Er is alleen telefonisch en mailcontact mogelijk.
  • Alle afspraken op ons Service Bureau in Rijswijk vervallen voorlopig en worden vervangen door telefonische of mailafspraken.
  • De Zorgtoeleiding van Fonteynenburg blijft bereikbaar via 085-485 69 01

Zowel medewerkers als cliënten hebben informatie en instructies gekregen over deze Corona-maatregelen. Cliënten kunnen blijven rekenen op onze begeleiding. Zowel op de locaties als door ons ambulante team. We passen de werkwijze wel aan om ervoor te zorgen dat cliënten en medewerkers zo veilig mogelijk kunnen blijven wonen, werken en leven.

Wil je meer informatie over de Corona-maatregelen van Fonteynenburg? Neem dan contact op via 085-4856900 of stuur een mail naar info@fonteynenburg.nl